La Mobilitat i el Transport

alt

Vehicles elèctrics

vehicles_elec1


Informació sobre els punts de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics.
Consulteu-la aquí.

Mataró Bus

mataro_bus

Podeu consultar els nous horaris, les línies i els seus respectius recorreguts, així com les tarifes, les incidències i més informació relacionada a la pàgina web de Mataró Bus.

La zona blava

Zona blava

Per consultar què és la zona blava, l'horari de regulació i les tarifes per zones, així com l'informació referent a la zona blava per a residents, la franja horària on poden aparcar gratuïtament, l'acreditació com a residents, que és, per a què serveix, on es por demanar i el respectiu plànol, consulteu-la aquí.

Bus Exprés

expres_cat_logo"Per consultar què és la xarxa Exprés.cat, les parades, els seus horaris i les tarifes per línies, feu clic en aquest enllaç."

Aparcaments municipals per a residents

La informació referent als aparcaments municipals per a residents, els preus, les seves característiques i el plànol indicant la seva ubicació la podreu trobar aquí.

Transports interurbans

"Informació sobre el servei de ferrocarril (Rodalies de Catalunya) i autobusos (Empresa CASAS S.A. , Barcelona Bus i Sagalés)."
 

Tarifes taxis

Informació sobre les tarifes de taxis de l'any vigent, per a recorreguts amb destinació dins del terme municipal de Mataró.

Consulteu-la aquí.