L’Oficina Jove del Maresme-Sidral és un servei adreçat a les persones joves amb la finalitat que tinguin al seu abast les eines i la informació necessàries per a iniciar el seu procés d’emancipació i autonomia. Forma part de la Xarxa Nacional d’Empancipació Juvenil de Catalunya i ofereix una atenció personalitzada a les demandes i consultes presencials, telefòniques o per correu electrònic.

Està situada al centre cívic Cabot i Barba, i ofereix una sèrie de recursos i serveis d’orientació i d’informació per a facilitar l’accés a tot allò que sigui d’interès per a les persones joves: servei d’informació juvenil, programa de Garantia Juvenil, oferta de formació en el lleure i assessoria de mobilitat internacional, entre d’altres.

A més, l’espai disposa de material d’autoconsulta, cartelleres informatives, fulletons d’interès en diferents àmbits, servei de Telecentre amb connexió gratuïta a Internet i taulells d’anuncis amb ofertes de treball i de formació. 


 

Ubicació i horari

Oficina Jove del Maresme-Sidral
Centre cívic Cabot i Barba
Plaça de Miquel Biada, 5
08301 – Mataró
Tel. 93 798 96 49
maresme@oficinajove.cat 
Pàgina Web

Horari d’atenció:
Matins: dimecres de 10 a 14h i dissabte de 9 a 14h.
Tardes: de dilluns a divendres, de 17 a 20h.

Centre Cívic Cabot i Barba Ampliar mapa

Si tens dubtes, necessites informació específica o atenció personalitzada sobre algun tema en concret, omple les dades del formulari i ens posarem en contacte amb tu al més aviat posible:


D'acord amb allò que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, us comuniquem que les dades introduïdes en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer automatitzat, propietat de l'Ajuntament de Mataró, amb la finalitat de dur a terme l'adequada gestió de les comunicacions en relació als programes i serveis de l’Oficina Jove del Maresme-Sidral. El titular consent expressament el tractament de les seves dades amb la finalitat que l'Ajuntament pugui atendre els objectius indicats. El consentiment anteriorment atorgat és revocable i podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-vos al Servei d’Igualtat i Ciutadania-Programes de Joventut, Plaça de Miquel Biada, 5 08301 – Mataró. Tel. 93 702 57 41 joventut@ajmataro.cat