SERVEIS A LES EMPRESES

Treballem amb i per a les empreses i també amb i per a  les persones per tal de conèixer les seves necessitats i oferir recursos de formació, de borsa de treball i/o d’assessorament en temes de gestió del capital humà amb un objectiu: fer més competitiva i atractiva la nostra ciutat.

 

  • Coneix millor el SOM

Tens dubtes sobre el funcionament del nostre servei? Vols fer-nos una consulta i rebre resposta per correu electrònic?  Vols que et visiti el nostre personal i t'assessori en algun tema de recursos humans, formació o responsabilitat social?

  • Borsa de treball

Necessites personal i vols posar una oferta de feina a la nostra borsa de treball? T'oferirem persones candidates abans de 24 hores.  No trobes un determinat perfil professional? Nosaltres t'ajudarem.

  • Personal en pràctiques

Vols acollir persones en pràctiques en la teva empresa? Et facilitem personal qualificat en els cursos de formació que organitzem i en els programes que portem a terme i t'informem sobre els ajuts vigents per a la seva contractació.

  • Formació contínua

Per formar al personal de la teva empresa t'oferim cursos de formació contínua sobre temàtiques diverses: competències directives, tecnologies de la informació 3.0, competències específiques

  • Subvencions a la contractació

Facilitem a les empreses que necessitin contractar personal la subvenció d'una part del cost d'aquesta contractació si es tracta de persones en situació d'atur.

  • Responsabilitat social

Saps que significa la Responsabilitat Social Corporativa? Vols assessorament per convertir la teva empresa en una organització responsable socialment? Tens en projecte fer una acció socialment responsable i vols assessorament?