L'Ajuntament Informa  »  Afectacions al trànsit amb motiu dels actes de Carnestoltes 2016

Afectacions al trànsit amb motiu dels actes de Carnestoltes 2016

Divendres 5 de febrer

Arribada d’en Pellofa
- Afectacions aparcaments: La sortida de l’aparcament SABA de la Riera s’haurà de fer pel carrer d’en Moles entre les 19.30h i les 21h aproximadament.
 
- Afectació al trànsit: Entre les 20h i les 21.30h, es tallarà la Riera al trànsit pel pas d’una cercavila amb foc.
Entre les 20h i les 21h, es tallarà el trànsit al c. de Barcelona, pel pas d’una cercavila.
Entre les 20.30h i les 21h, es produiran retencions a la Muralla de Sant Llorenç. Afecta línies 1 i 4 del Mataró Bus.
 
- Afectacions taxis: Les parada de la pl. Santa Anna quedarà anul·lada des de les 19h fins a les 21h aproximadament.
 
Dissabte 6 de febrer
 
Ball de Gitanes
- Afectacions aparcaments: Depenent de l’afluència de públic, la sortida de l’aparcament SABA de la Riera s’haurà de fer pel carrer d’en Moles entre les 11h i les 12h aproximadament.
 
- Afectacions taxis: Les parada de la pl. Santa Anna quedarà anul·lada des de les 9h fins a les 14h aproximadament.
 
Concentració de comparses i Rua de Carnestoltes
La Concentració es farà al camí Ral, entre la pl. d’Alexander Fleming i l’avinguda de Jaume Recoder. A les 18h s’inicia la Rua, amb el recorregut següent: camí Ral – la Rambla – pl. de Santa Anna – la Riera – pl. d’Espanya – camí de la Geganta, fins el Parc Central Nou.
 
- Afectacions aparcament calçada: No es podrà estacionar al camí Ral (pl. Alexander Fleming – c. d’Iluro) a partir de les 15h. No es podrà estacionar a la Rambla, a la Riera (Muralla dels Genovesos – pl. d’Espanya) ni a la plaça d’Espanya (c. del Parc – la Riera) a partir de les 16 hores.
 
- Afectacions al trànsit: A les 17h quedarà tallada la circulació al camí Ral (entre pl. Alexander Fleming i c. de Lepant) i els seus accessos (c. d’Iluro, c. de Cuba i av. de Jaume Recoder) així com la Muralla de Sant Llorenç.
 
A partir de les 18h i fins les 19h aprox. es tallarà la circulació al c. de Lepant
 
A partir de les 18.30h es tallarà el carrer de la Coma i la Muralla dels Genovesos, i l’accés del carrer del Carme a la Riera fins les 21h aproximadament.
 
A partir de les 19h es tallarà els accessos a la pl. d’Espanya: camí de la Geganta des de pl. de Granollers a pl. d’Espanya, av. del Corregiment de Mataró des de la ronda de Mossèn Jacint Verdaguer , i el pg. de Carles Padrós des de la plaça de Joaquim Blume.
 
- Afectacions Mataró Bus:  A partir de les 17h: línia 3 (Camí Ral) i línies 1 i 4 (Muralla del Tigre). A partir de les 18h: línies 2, 5 i 8 (c. Lepant) .A partir de les 18.30h línia 8 (c. de Francisco Herrera – c. de la Coma). A partir de les 19.00h: línies 1,2,4,6 i 8 (Pl. d’Espanya).
 
- Afectacions Interurbans: C-20 Llavaneres-St. Vicenç de Montalt, Sagalés i Barcelona Bus, pel tall del camí Ral (entre les 17h i les 19h aprox.).
 
- Afectacions aparcaments: L’accés als aparcaments Montserrat i Plaça Santa Anna estarà interromput de les 18h a les 19h. La sortida de l’aparcament La Riera s’haurà de fer pel carrer d’en Moles a partir de les 17 i fins les 21 hores. No es podrà accedir a l’aparcament de Parc Central entre les 19h i les 21h aproximadament.
 
- Afectacions taxis: Les parades de la Muralla Sant Llorenç i de la pl. Santa Anna quedaran anul·lades des de les 18h fins a les 20.30h aproximadament. La parada de la pl. d’Espanya quedarà anul·lada a partir de les 19h i fins les 21h aproximadament.
 
Diumenge 7 de febrer
 
Ball infantil
- Afectacions al trànsit: A les 11.30h quedarà tallada la circulació al c. de Sant Josep, entre la Muralla i la Riera, i la Muralla de Sant Llorenç, fins a les 14h.
 
- Afectacions taxis: Les parades de la Muralla Sant Llorenç i de la pl. Santa Anna quedaran anul·lades des de les 11h fins a les 14h aproximadament.
 
Dimarts 9 de febrer
 
Sant sopar
Caldrà deixar lliure de cotxes el Fossar Xic (reserves d’estacionament per a PMR).
 
Dimecres 10 de febrer
 
Enterrament d’en Pellofa
Recorregut de la Comitiva Funerària:  A partir de les 19.45h: la Riera (Ajuntament) – la Riera – baixada de Santa Anna – camí Ral – c. de l’Hospital – pl. de la Muralla – c. de l’Hospital – baixada de les Espenyes – c. d’en Xammar – c. de Sant Cristòfor – pl. de la Peixateria.
 
- Afectacions al trànsit: Puntualment pels residents
 
- Afectacions Mataró Bus: A partir de les 19.45h, línies 1 i 4 (baixada de Santa Anna) i línies 3 i 8 (camí Ral), i fins que passi la comitiva.
 
- Afectacions taxis: La parada de la pl. Santa Anna quedarà anul·lada des de les 20h fins a les 21h aproximadament.