L'Ajuntament Informa  »  Afectacions al trànsit el dia 20 de març de 2018, amb motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Mataró

Afectacions al trànsit el dia 20 de març de 2018, amb motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Mataró

 

Dimarts 20 de març, comença a Mataró la 2a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.
 
El recorregut de l’etapa al municipi de Mataró és: sortida de l’etapa des del camí de la Geganta, s’arriba a la pl. d’Espanya i es gira vers el pg. de Carles Padrós, seguint per l’av. del Velòdrom i la ctra. de Cirera. Des de la pl. de França, es baixa per la Via Europa fins a la pl. Granollers. Aquí, es torna a passar pel camí de la Geganta, i es repeteix el recorregut per Carles Padrós, Velòdrom, ctra. de Cirera, i Via Europa fins a la pl. de Granollers. A partir d’aquí es segueix per la rda. d’O’Donnell, fins a la pl. de Serra i Xifra, i després per l’av. de Lluís Companys fins a la Porta Laietana. Des d’aquest punt la cursa segueix per la carretera N-II, per on surt del terme municipal.
 
Per aquest motiu:
 
Afectacions al camí de la Geganta (Parc Central):
 
- El camí de la Geganta quedarà tallat a la circulació entre el c. dels Pirineus i l’av. del Corregiment, des de les 9.15 i fins a les 14.00 hores aproximadament (quan s’hagi acabat el desmuntatge).
 
 
Afectacions generals a la ciutat:
 
- A les 10.00 h es tallarà el trànsit a la banda muntanya de la pl. d’Espanya.
 
- A les 12.00 h es tallarà el trànsit al c. Corregiment, en el sentit mar.
 
- A les 12.30 h es tallarà el trànsit a la rda. d’Alfons X el Savi.
 
- A les 12.45 h es tallarà el trànsit a la resta de l’itinerari de pas de la cursa. Els vehicles no hi podran circular en el sentit contrari al de la cursa.
 
- A les 12.50 h es tallarà el trànsit en l’itinerari, en el sentit de la cursa.
 
- A les 12.55 h es tallarà el trànsit transversal dels carrers que travessen l’itinerari de la cursa.
 
- La sortida es donarà a les 13.00 h i després s’anirà obrint el trànsit progressivament a tot l’itinerari, a mida que ja hagi passat la cursa.
 
 
Tancament de les sortides de la C-32 i N-II:
 
- Es tallaran les sortides sud (núm. 95) i oest (núm. 100) de la C-32 a les 12.30 h, aproximadament. D’aquesta forma no arribarà trànsit a Porta Laietana i a la Via Europa respectivament.
 
- Igualment, a les 12.30 h es tancarà la circulació de la N-II en direcció Mataró, de forma que no ha d’arribar trànsit a la rotonda del Rengle, provinent de Vilassar de Mar.
 
- A les 13.00 h es tallarà la N-II en dos punts (rda. de Joan d’Àustria i rda. de Barceló), i es desviarà el trànsit cap a l’interior de la ciutat, per evitar col·lapsar la carretera. Aquest tall durarà aproximadament 20 minuts, fins que hagi passat la cursa.
 
 
Afectacions aparcaments:
 
- Entre les 11.00 h i fins que no s’hagi reobert el trànsit després del pas de la cursa (aprox. 13.15h), no es podrà accedir a l’aparcament de la Plaça Granollers. La sortida es permetrà fins a les 12.45 h.