Notícies  »  El Telecentre i el Servei d’Ocupació Jove es traslladen de la Nau Gaudí

Data publicació: 16/04/2010

El Telecentre i el Servei d’Ocupació Jove es traslladen de la Nau Gaudí

Els dos serveis s’oferiran al Casal de Joves de la plaça d’Espanya

La Nau Gaudí està previst que aculli provisionalment el Museu d'Art Contemporani Lluís Bassat

La Nau Gaudí està previst que aculli provisionalment el Museu d'Art Contemporani Lluís Bassat

El Telecentre i el Servei d’Ocupació Jove, fins ara ubicats a la Nau Gaudí, es traslladen d’espai per tal d’iniciar les obres de condicionament de la Nau per acollir provisionalment el Museu d’Art Contemporani Lluís Bassat. Està previst que la Nau Gaudí resti tancada fins a mitjan juliol.

 
Pel que fa al Telecentre, les tasques de trasllat duraran aproximadament una setmana per la qual cosa el servei restarà tancat fins al 26 d’abril, data en què es reprendrà el servei al Sidral (Casal de Joves de la plaça d’Espanya, 1) amb l’horari habitual: de dilluns a divendres de 17 a 22 h, i dissabtes i diumenges de 10 a 13 h i de 17 a 22 h.
 
El Telecentre està previst que s’instal·li definitivament a la nau de la banda mar de la fàbrica de Cabot i Barba, projecte que s’executarà amb el finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).
 
El Servei d’Ocupació Jove, que oferia els seus serveis d’atenció als matins també a la Nau Gaudí, ho farà a l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (carrer de Francisco Herrera, 70) la setmana del 19 al 23 d’abril i a partir del 26 d’abril ho farà al Sidral el mateix horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
 
 
 

Notícies relacionades

  • Els projectes del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) crearan 187 llocs de treball
    Data: 01/02/2010

    El Ministeri de Política Territorial ha aprovat els 21 projectes que l’Ajuntament de Mataró va presentar perquè fossin finançats a càrrec del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). L’import total atorgat és de 12.949.099 €. Es preveu que aquests projectes crearan ocupació per a 187 persones. Veure més
Imprimir