Notícies  »  Mataró Ràdio emet un programa especial de la iniciativa "Les escoles a la ràdio"

Data publicació: 02/06/2011

Mataró Ràdio emet un programa especial de la iniciativa "Les escoles a la ràdio"

Durant el curs més de 80 alumnes de Mataró han participat al projecte

Demà divendres 3 de juny, a partir de les 15.45 h, Mataró Ràdio emetrà un programa especial en directe de "Les escoles a la ràdio". Aquest programa de cloenda, conduït per Òscar Fernández, es farà des de l’àrea oberta infantil de Mataró Parc i comptarà amb la participació d’alumnes i professors de quatre de les escoles que enguany han participat en aquesta iniciativa.

 
Les escoles a la ràdio és un projecte engegat per Mataró Ràdio conjuntament amb l’Institut Municipal d’Educació i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i dóna la formació necessària als professors de la ciutat per fer programes de ràdio amb els seus alumnes. Els estudiants realitzen, produeixen i presenten els programes i aprenen aspectes com l’expressió oral (argumentació i descripció) o el llenguatge radiofònic (música, silenci, efectes de so, etc.). Posteriorment, el resultat final d'aquest treball ha estat emès a través de les ones de Mataró Ràdio dins l'espai "Les escoles a la ràdio".
 
Enguany han participat més de 80 alumnes de diferents escoles de Mataró i al programa del divendres 3 de juny intervindran les escoles: Rocafonda, Cirera, Pia Santa Anna i Germanes Bertomeu. El programa especial inclourà fragments del treball desenvolupat per l’alumnat i entrevistes a alguns dels participants. A més, s’oferiran en directe diferents interpretacions de peces musicals a càrrec d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mataró.
 
El programa especial de "Les escoles a la ràdio" es podrà escoltar en directe al 89,3 FM, o bé a través de http://mataroradio.cat.
 
 
 
Imprimir