Notícies  »  Estudiants del TecnoCampus desenvolupen 2 aplicacions per telèfons Android per a l'Ajuntament de Palafolls

Data publicació: 06/02/2013

Estudiants del TecnoCampus desenvolupen 2 aplicacions per telèfons Android per a l'Ajuntament de Palafolls

“Palafollejant” dóna informació sobre el municipi i “Ràdio Palafolls” permet sentir l’emissora en directe

Els estudiants Sergi Rojas i Manuel Alfonso Díaz (en el centre), junt a dos tècnics de l'Ajuntament de Palafolls. Foto: TCM

Sergi Rojas i Manuel Alfonso Díaz (en el centre), junt a dos tècnics de l'Ajuntament de Palafolls. Foto: TCM

La setmana passada es van presentar els projectes finals de carrera de les enginyeries tècniques de telemàtica i d’informàtica de gestió de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPM), situada al parc tecnològic i de la innovació TecnocampusMataró-Maresme.Dels projectes presentats el professorat en destaca dos que s’han fet a proposta de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquests projectes han consistit en el desenvolupament de dues aplicacions de telefonia mòbil per al sistema operatiu Android: una que dóna informació general i d’actualitat de Palafolls (restauració, turisme, esdeveniments, festes, notícies, agenda) i una altra per a l’emissorà Ràdio Palafolls, que permet sentir l’emissora local des de qualsevol lloc del món, accedir a la graella de la programació o sentir programes escollits. Les dues aplicacions es poden trobar a la botiga Google Play i es diuen “Palafollejant” i “Radio Palafolls”. 

Imprimir