Joaquim Fernàndez Oller (CiU)

Joaquim Fernández Oller (CiU)

Règim de retribució i dedicació

Concepte Règim Retribució anual Assistència als Plens

DEDICACIÓ EXCLUSIVA

100%

39.635,00€

 

Declaració de béns

Podeu consultar declaració de béns aquí

Biografia, formació i trajectòria política

Nascut a Mataró el setembre de 1958. Vaig estudiar a l'Escola Pia de Santa Anna i a l'Escola de Formació Professional Miquel Biada, ara institut de secundària, i vaig iniciar els estudis d’arquitectura a l’UPC.

Després d'un temps d'experiència en una entitat financera, vaig obrir el meu propi negoci en el sector del comerç. Sóc pare de dos fills. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC)des de principis dels anys 80. Al partit hi he ostentat diversos càrrecs, des de president local, secretari d'organització comarcal o membre del Consell Nacional, màxim òrgan del partit entre congressos. Vaig formar part de la llista de Ramon Camp l’any 1987 i vaig ser regidor per primera vegada amb la llista de Josep Mañach.

A l'Ajuntament, des de l'oposició, vaig ser portaveu del meu grup municipal en diversos mandats i membre de diverses comissions informatives. L'any 2011, CiU, amb Joan Mora al capdavant, va assolir l'alcaldia de Mataró i jo vaig ocupar la regidoria de Cultura, Participació Ciutadana i Nova ciutadania.

En el món associatiu he format part i sóc soci d'entitats de diversos àmbits. He estat fundador de l'Esplai Garbí i de l'Associació d'Amics de l'Escola Pia al Senegal i he representat l'Ajuntament al patronat de la Fundació Maresme.

Tràmits