Isabel Martínez Cid (CiU)

Isabel Martínez Cid (CiU)

Règim de retribució i dedicació

Concepte Règim Retribució anual Assistència als Plens

ASSISTÈNCIA

 

 

7.799,63€

Declaració de béns

Podeu consultar declaració de béns aquí

Biografia, formació i trajectòria política

Nascuda a Mataró el 1968. Tinc 48 anys i sóc ex jutge substituta de la jurisdicció civil-penal en l'àmbit territorial de Barcelona. Sóc llicenciada en Dret per la UAB i en Criminologia i tinc diversos màsters i postgraus: Màster Dret Penal i Ciències penals(UB/UPF): Màster Criminologia Política Criminal i de la Seguretat (Suficiència investigadora UB); Postgrau Pràctica Jurídica Penal (UAB); Postgrau Dret Civil Català (UB); Expert Universitari en Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme (UNED); Expert Universitari Pràctica Processal Penal (UNED); Postgrau d'Adaptació Pedagògica ( CAP)(UB/CIE).

Sóc professora de l'Escola de pràctica jurídica “Pep Manté” –ICAMAT- des de 2007; ex professora de l'Escola de Policia de Catalunya; ex presidenta del Grup d'Advocats Joves de Mataró; ex regidora a l'Ajuntament de Mataró (CiU), ex professora de Tècniques de vendes (BRANLI SL-CECOT); ex monitora de l'Escola de iniciació esportiva Pla d’En Boet.

Vaig formar part de la llista de CiU a les municipals del 2007 encapçalada per Joan Mora i vaig ser regidora a l’oposició fins que vaig haver de renunciar per incompatibilitat amb el càrrec de jutgessa substituta. Vaig tornar a formar part de la llista de CIU a les municipals del 2015 encapçalada per Quim Fernàndez i vaig ser regidora de Benestar Social, Convivència i Habitatge fins l'octubre de 2017.