Anna Salicrú Maltas (ERC-MES-AM)

Anna Salicrú Maltas (ERC-MES-AM)

Règim de retribució i dedicació

Concepte Règim Retribució anual Assistència als Plens

ASSISTÈNCIA

 

 

7.799,63€

Declaració de béns

Podeu consultar declaració de béns aquí

Biografia, formació i trajectòria política

Sóc l'Anna Salicrú i vaig néixer a Mataró l'1 d'abril del 1976.

Sóc Enginyera Superior de Telecomunicacions de formació, i treballo a la Televisió de Catalunya des del 1998 com a muntadora musical, on he participat en múltiples programes. Actualment sóc la coordinadora del departament de muntatge musical.

Milito a ERC des de 2003. A la Secció Local mataronina he estat sempre a l’Executiva amb diverses funcions. Ara en sóc la Presidenta i ho combino amb la Secretaria d'Imatge i comunicació.
He estat membre de la Permanent Comarcal d'ERC al Maresme en diverses etapes (incloent-hi l'actual) desenvolupant, també, diferents càrrecs.

En les darreres eleccions municipals vaig ser escollida regidora per ERC-Moviment d'Esquerres, i juntament amb els altres 3 regidors del grup, formem part de l'oposició.

Sóc la representant del grup municipal d'ERC-Moviment d'Esquerres a la Comissió Informativa de l'Àrea de Serveis a les Persones, del consell d'administració de Mataró Audiovisual i de la Fundació Unió de Cooperadors.

Sóc sòcia de l’ANC, d’Òmnium Cultural i del Barça, entre d'altres.

Col·laboro amb nombroses agrupacions i entitats musicals i culturals de la ciutat de Mataró.

Sóc músic de la colla de l'Àliga de la ciutat i de Primavera per la Pau.

Col·laboro com a tècnica de la Sala Cabanyes en alguns dels muntatges, com per exemple Els Pastorets, i també en l'organització d'alguns actes de la Festa Major de les Santes.

M’agrada molt la música i també sóc molt aficionada al futbol, esport que practico habitualment de manera amateur.