Dürnau i Gammelshausen

alt

L'agermanament amb els dos municipis alemanys de Dürnau i Gammelshausen fou el primer que es va oficialitzar. Hi estem agermanats des de 1988, any en el qual, a partir de les relacions esportives que existien entre l'entitat atlètica UR Laru i el club esportiu GSB Dürnau, i amb motiu del centenari del club esportiu de Dürnau, els alcaldes de Dürnau i Gammelshausen es van dirigir a l' alcalde de Mataró convidant-lo als actes de la celebració del seu centenari, a la vegada que es va iniciar i signar l'agermanament d'aquestes dues poblacions amb Mataró.

Dürnau i Gammelshausen estan situats a la regió de Baden-Württemberg, al sud del país. Dürnau es troba a 50 km de Stuttgart i té 2000 habitants. Gammelshausen es troba a 10 km al sud de Göppingen, capital de la comarca, i a 47 km de Stuttgart, capital del land. Té 1500 habitants.
 
Els intercanvis que s'han produït fins ara han estat amb la banda de música Musikverein Gammelshausen. Així mateix l'any 1990 empreses alemanyes i l'Escola Superior d'Hostalera de Göppingen varen participar a la Fira de Mataró.

 

Dürnau i Gammelshausen Ampliar mapa