Solidaritat i Cooperació InternacionalL'Ajuntament de Mataró
està treballant en programes de Solidaritat i Cooperació Internacional mitjançant el suport a projectes de cooperació al desenvolupament i de sensibilització.

L’any 2006 es va aprovar el primer Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament per a consolidar i adequar les línies de treball en matèria de Solidaritat i Cooperació Internacional. L’any 2013 la Junta de Govern va aprovar un nou Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament (2013-2016).

El dilluns 15 de gener de 2018 la Junta de Govern va aprovar un nou Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament  (2017-2022) fruït d’un procés participatiu i que emmarca les línies de treball pels propers anys. Aquest nou Pla es basa en els objectius de desenvolupament sostenible -ODS i l’Agenda 2030 i la posada en pràctica de l’Estratègia Mataró 2022 .

L’objectiu general del nou Pla Director de Solidaritat i Cooperació al Desenvolupament (2017-2022) és contribuir des de la dimensió local al desenvolupament humà sostenible, l’eradicació de la pobresa i de les desigualtats en el marc dels ODS i al desplegament efectiu i la protecció dels Drets Humans arreu del món.

Documents

 
banner_projectes_on_participem.dret

logo L’Ajuntament de Mataró s’adhereix a la declaració del Parlament de Catalunya sobre l’acollida de refugiats
Data: 14/04/2016
La Junta de Portaveus celebrada el passat 4 d’abril va aprovar adherir-se a la declaració del Parlament de Catalunya sobre l’acollida de refugiats a Europa. La proposta va ser aprovada per tots els grups municipals (PSC-CP, CiU, ERC-MES-AM, C’s, VOLEMataró, PP, CUP-PA i ICV-EUiA-E) excepte PxC, que va votar-hi en contra. Al Ple municipal celebrat el 7 d’abril es va donar compte de l’acord. Veure més