SERVEIS A LES PERSONES

Treballem amb i per a les persones i també amb i per a les empreses per tal de conèixer les seves necessitats i oferir recursos per a l'orientació professional, la formació i la inserció laboral. Tot amb un objectiu: fer més competitiva i atractiva la nostra ciutat.

  • Apropa't al SOM

Tens dubtes sobre el funcionament del nostre servei? No estàs inscrit/a al SOM i vols demanar una cita? Vols fer-nos una consulta i rebre resposta per correu electrònic? Coneixes el Club de Feina i Ocupació Jove?

  • Troba la teva feina

Estàs buscant feina i vols conèixer les borses de treball existents? Vols adquirir experiència mitjançant pràctiques o voluntariat? Saps com accedir a ofertes de feina d'altres països? Necessites suport per a la recerca de feina?

  • Busca una formació

Busques informació sobre quins estudis pots cursar?  Coneixes el sistema d'acreditació de competències professionals? Quina és l'oferta de formació ocupacional existent?

  • Programes del SOM

Aquests són els programes subvencionats que ens permeten oferir a les persones usuàries del nostre servei assessorament, accions i recursos per a promoure la seva orientació professional, qualificació professional i inserció laboral.

  • Crea la teva feina

Tens en projecte muntar una empresa i necessites assessorament per fer-ho? Vols crear una empresa tecnològica? Consideres el teu projecte d'empresa innovador? Busques inversors o finançament pel teu projecte?