L'Ocupació  »  Persones  »  Orienta el teu futur  »  Coneix els teus interessos professionals

Coneix els teus interessos professionals

Has pensat a què t'agradaria dedicar-te? Necessites reorientar el teu projecte professional?

Treballar de quelcom que t'agradi de veritat contribuirà al teu benestar i et permetrà expressar al màxim tot el teu talent i potencial.

En aquest apartat trobaràs recursos que t'ajudaran a aprofundir en l'autoconeixement i fer-te reflexionar sobre les teves inquietuds i interessos i relacionar-los amb sortides professionals reals i amb perspectiva de futur.

  • Eines d'autoavaluació dels interessos professionals de Barcelona Activa

Identificar les teves preferències i interessos professionals és un pas clau dins del teu procés d'orientació professional. Amb aquest test, podràs descobrir els teus interessos i relacionar-los amb sortides professionals reals.

  • CLOE, aplicació del Servei d'Ocupació de Catalunya

CLOE és una aplicació que ajuda a definir el teu propi objectiu professional. Consta de diversos apartats sobre els valors, els interessos, les aptituds, la personalitat i les competències de la persona, factors que intervenen en la configuració de l'objectiu professional.

  • EL GR, aplicació d'Educaweb

El GR és una eina d'Educaweb que té com a finalitat ajudar-te a aprofundir en l’autoconeixement, a entendre millor com ets i a fer-te reflexionar sobre el que vols fer, per tal de determinar quins estudis o quines ocupacions et poden proporcionar més satisfacció.