ID: f0320
Nom: L'alimentació i la salut
Àrees temàtiques: Salut i consum,Educació en la salut,Educació
Àmbits: Àmbit científicotecnològic,Ciències de la naturalesa ,Àmbit d’educació física,Educació física,Àmbit escola i família
Persones destinatàries: Famílies,Docents
Objectius: Promoure l’alimentació saludable i la pràctica d’ activitat física Conèixer el patró alimentari recomanat per a infants, adolescents i població general Explicar la relació entre l’estil de vida i alguns problemes de salut
Descripció breu: Xerrada – col.loqui sobre l'alimentació saludable i la pràctica de l'activitat física.
Descripció: El patró alimentari recomanat es basa en cinc àpats diaris: tres més importants (esmorzar, dinar i sopar) i dos de manteniment (mig matí i berenar). Característiques de l’alimentació saludable Importància de l’esmorzar
Qui organitza: Servei de Salut i Consum
Díes: De dilluns a divendres
Horari: A concretar
Durada: 1 hora
Lloc: Al centre educatiu
Preu: Gratuït
Grup: Mínim 15 persones
Període d´inscripció: Durant el curs escolar
Període de realització: De gener a maig
Reserves: Servei de Salut i Consum. Av. Puig i Cadafalch, 101 1r pis Teresa Torres ttorres@ajmataro.cat Tel. 93 758 23 67
Observacions (necessitats tècniques i altres): Inscripció prèvia amb un mes d'antelació