TEATRE / DANSA / MÚSICA /
CURS 2017 - 2018

ENSENYAMENT PÚBLIC EN ARTS ESCÈNIQUES I MÚSICA A MATARÓ

Aula de Teatre
Escola Municipal de Música de Mataró
Mataró compta des de l'any 1985 amb un centre d'ensenyament teatral públic on es combina la formació tant des d'un vessant lúdic com professional: l'Aula de Teatre.

Actualment és un centre de formació en teatre i dansa contemporànea amb més de tres-cents alumnes. Comprèn cursos des dels 4 anys fins a la tercera edat, potenciant l'expressivitat, el moviment, la dicció, la interpretació i la improvisació. Es treballa amb els valors de la cultura de l'esforç i la mirada crítica i constructiva de la societat.

El pla d'estudis de l'Aula de Teatre inclou formació per a totes les edats, col·lectius i inquietuds personals i, si es dóna el cas, el camí cap als estudis professionals.

A l'Aula de Teatre hi trobaràs un equip molt qualificat que posa al servei dels seus alumnes els coneixements, l'experiència, la professionalitat, el rigor i el treball en equip.

A l'Aula hi ha un lloc per tu!

Preinscripcions per a nous alumnes

La preinscripció és un pas previ obligatori a la matrícula i no garanteix una plaça. L’admissió formal es comunicarà via correu electrònic abans d’iniciar el període de matrícula.

Preinscripcions: del 19 de maig al 14 de juny al web: www.culturamataro.cat

Matriculacions

Per formalitzar la matriculació cal dur: fotocòpia del DNI de l’alumne; fotocòpia del DNI del tutor legal si l’alumne és menor d’edat; fotocòpia del document acreditatiu del compte bancari.

Matriculacions: del 26 de juny al 7 de juliol

Sistema de Bonificacions

L'Aula de Teatre compta amb un sistema de bonificacions. Informeu-vos-en al web o en el moment de formalitzar la matrícula