13a Fira Ferroviària Mataró TrenLa Fira Ferroviària Mataró Tren se celebra el 28 i 29 d’octubre al Tecnocampus. En aquesta 13a edició, s’han programat una cinquantena de propostes per a tots els gustos, des del públic especialitzat i professional fins al públic familiar. Hi haurà conferències i xerrades, tallers, projeccions cinematogràfiques, demostracions tecnològiques i exposicions, que se sumen a l’important desplegament a la zona comercial d’exposició i mercat d’ocasions amb fabricants nacionals i internacionals i expositors comercials de modelisme ferroviari, maquetes i publicacions, etc.

 
Destaca la important concentració de maquetes de tren a diferents escales, que es podran veure en funcionament per primera vegada a Mataró. També hi haurà un circuit de tren tripulat i un de locomotores de vapor i demostracions d’una maqueta del tren magnètic, l’anomenat tren del futur.


Mataró Tren commemora el 169è aniversari de la inauguració del primer ferrocarril de la península ibèrica, impulsat pel mataroní Miquel Biada.


HORARIS:

Dissabte 28: de 10 a 21 h.

Diumenge 29: de 10 h a 14 h.

ENTRADES:
 

Cost: 3€ Vàlida per a tot el cap de setmana.

Les activitats que es duen a terme al TCM 2 són d’accés lliure.

Entrada gratuïta per als menors, estudiants i membres del club Xatic (Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya).

 2x1: amb l’entrada de Mataró Tren els visitants podran gaudir d’una promoció de 2x1 per al Museu del Ferrocarril de Catalunya a Vilanova i la Geltrú i el Museu del Joguet de Catalunya a Figueres.

COM ARRIBAR:

Des del centre de Mataró: trenet fins al Tecnocampus des de la plaça de Santa Anna. Horari: dissabte de 10 a 21 h i diumenge 10 a 14 h.

Amb Renfe: descompte del 30% en el bitllet de Rodalies de Catalunya. Per aconseguir el descompte inscriure’t aquí.

Des de l’estació de Renfe: bus llançadora. Horari: Dissabte de 9.30 a 21 h i diumenge de 9 a 14 h.
PROGRAMA D’ACTIVITATS EN PDF 


pdf