La Sostenibilitat

 Mataró, des de fa molts anys ha fet una aposta clara vers la sostenibilitat. Aquest compromís es va concretar quan es va endegar el seu procés d’Agenda 21, l’any 1995 i s’ha materialitzat recentment en un nou full de ruta pels propers anys, el Pla de lluita contra el canvi climàtic – Agenda 21 Mataró.

 

D’aleshores ençà són nombroses les actuacions que s’han impulsat i executat en aquest marc per tal de predicar amb l’exemple, afavorint la participació i la transparència. Així mateix s’ha intentat cercar la complicitat de la ciutadania en general i de col·lectius específics en particular per tal de corresponsabilitzar-nos tots plegats en aquests objectius que necessàriament han de ser compartits.

 

Des d‘aquesta plana podràs accedir a informació diversa: des de normativa municipal relacionada a documents d’interès, passant per diversos recursos disponibles i el procés realitzat des de l’Ajuntament, com consells per a contribuir personalment en aquests nous reptes. S’hi ha volgut facilitar també l’accés a d’altres espais digitals disponibles més especialitzats per tal d’agilitar l’accés dels usuaris.