El Turisme  »  Què fer?  »  Platges  »  Serveis  »  Callao

Platja del Callao

alt

 

 

 
 
Caràcter: familiar-esportiva
Longitud: 400 metres
Amplada: 50 metres
Aforament màxim: 2.800 persones
Entorn: urbà
Tipus d’usuari: familiar


 

La platja del Callao és una platja de caràcter familiar i esportiu situada entre la riera de Sant Simó i l’espigó de l’antic club nàutic de Mataró. Té una llargada de 400 metres i es troba aproximadament a 1 km. de l’estació de Renfe.
S'estén des de l'espigó de l'antic Club Nàutic de Mataró fins a la riera de Sant Simó.
 
 
Serveis de platja:
 
accessibilitat platges 
 accessibilitat platges
 
 
  
Accesibilitat: 
 
- Aparcament: el Passeig Marítim disposa de places d’aparcament en bateria des de la zona d’accés de vehicles situat a la zona de la platja del Varador fins l’accés per la zona de la platja de Sant Simó, el que representa 210 places d’aparcament. Zona d’aparcament lliure en zona de sauló devant del Centre Natació Mataró amb unes 120 places. Pàrquing de bicicletes. Pàrquing per a persones amb mobilitat reduïda. 
- Balises a 200m de la platja.
- Comunicació: panell informatiu dels serveis, emergències i socorrisme, recomanacions d’ús, que inclou la qualitat sanitària de l’aigua i de la sorra; senyals informatius direccionals per a vianants; banderes informatives de l’estat de la mar, megafonia.
 
 
Salvament i socorrisme a les platges: 

salvament platgesEl Servei de Protecció Civil a través de Creu Roja ofereix salvament i socorrisme a les platges. Aquest servei disposa de dues torres de vigilància, una a la platja del Varador i una altra a la del Callao, també hi ha tres cadires de vigilància repartides per les platges i un mòdul d'intervenció immediata a la platja de Sant Simó. El servei s’encarrega de l’assistència sanitària a les persones mitjançant tres punts situats a les platges de Ponent, del Varador i del Callao. Les banderes de la zona informen de l’estat del mar i la megafonia actua coordinadament amb els serveis de salvament.
 
Dates i horari del servei:
 
Temporada mitjana:
Caps de setmana del 13 de maig al 11 de juny i els dies 3, 4, 10 i 11 de setembre, de 10 a 18 h. (caps de setmana i festius de 10 a 18h)
 
Temporada alta:
Del 17 de juny al 11 de setembre de 10 a 19 h.
 
 
Bars i restaurants:
 

 - Xiringuito de l'Espigó

- Sairee

- Viña Del Mar

- Restaurant Cambados

- Can Margarit