El Turisme  »  Què fer?  »  Platges  »  Serveis  »  Platja del Varador

Platja del Varador

alt

 

 
 
Caràcter: esportiva
Longitud:  765 metres 
Amplada: 125 metres
Aforament màxim: 5.335 persones
Entorn: urbà
Tipus d’usuari: familiar - esportiu.

 

La platja del Varador es troba situada entre els espigons del Centre Natació Mataró i el del Port de Mataró. De caràcter familiar i esportiu és una de les platges més emblemàtiques, a causa de la seva proximitat amb el nucli urbà i la seva grandària.

Confina al nord-est amb la platja del Callao i al sud-oest amb el port de Mataró. Es troba a 50 metres de l’estació de Renfe.


Serveis de platja: 

accessibilitat platges 
 accessibilitat platges
 
 
Accesibilitat: 
 
- Es pot accedir al Passeig Marítim a peu, amb bicicleta, amb motocicleta i amb vehicle.
- Accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda: compta amb accessos adaptats al carrer de Sant Agustí per accedir al Passeig Marítim. Aquest compta amb cinc rampes que el connecten amb la platja. Passeres a la sorra per a persones amb mobilitat reduïda.
 
Salvament i socorrisme a les platges: 

salvament platgesEl Servei de Protecció Civil a través de Creu Roja ofereix salvament i socorrisme a les platges. Aquest servei disposa de dues torres de vigilància, una a la platja del Varador i una altra a la del Callao, també hi ha tres cadires de vigilància repartides per les platges i un mòdul d'intervenció immediata a la platja de Sant Simó. El servei s’encarrega de l’assistència sanitària a les persones mitjançant tres punts situats a les platges de Ponent, del Varador i del Callao. Les banderes de la zona informen de l’estat del mar i la megafonia actua coordinadament amb els serveis de salvament.
 
Dates i horari del servei:
 
Temporada mitjana:
Caps de setmana del 13 de maig al 11 de juny i els dies 3, 4, 10 i 11 de setembre, de 10 a 18 h. (caps de setmana i festius de 10 a 18h)
 
Temporada alta:
Del 17 de juny al 11 de setembre de 10 a 19 h.
 
 
Bars i restaurants: 

- Tajator Beach

- Bululu Beach Club

- Neptuno

- Way Malibu

- Anónimo

- La Sal del Varador

- Can Dimas

- Restaurant Marina