Agenda  »  Saló Boda Mataró i Maresme. Celebracions & Esdeveniments

Saló Boda Mataró i Maresme. Celebracions & Esdeveniments

Un aparador de promoció d’aquelles ofertes necessàries per facilitar l’organització d’una festa com el casament però també de qualsevol acte social o familiar

Saló Boda

Tema: Fires

Cicle: Saló Boda

Del 17/02/2017 al 19/02/2017

Lloc: Centre de congressos Tecnocampus Mataró - Maresme

A càrrec de: Unió de Botiguers de Mataró

Cost: Preu de l'entrada: 3 € (al mateix saló) o gratuïtament (als expositors, a saloboda.cat, o al seu facebook)

Enllaços:

La 24ª edició del SALÓBODA Mataró i Maresme arriba al Centre de Congressos del TecnoCampus del 17 al 19 de febrer. La fira de celebracions i esdeveniments organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya.

SALÓBODA Mataró i Maresme, amb més de 20 edicions plenament consolidades, és una de les fires monogràfiques més importants de Catalunya, i es portarà a terme al TecnoCampus, un espai idoni per un esdeveniment d'aquesta índole i ideal per a tothom que ve de fora la ciutat.

A banda de les celebracions de casaments, com cada any, a SALÓBODA s'hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar o empresarial. La passarel·la, que es portarà a terme a l'Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge, correrà a càrrec de MSM Models dirigida per Magda Simó. A les desfilades hi participen empreses, amb models professionals i amb la presència de moda nupcial, moda acompanyants, art floral, complements, perruqueria i maquillatge.

SALÓBODA Mataró i Maresme s’ha convertit en un punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa i està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya.

Horaris Saló: Divendres 17 de 18h a 21 h. Dissabte 18 i diumenge 19 d'11 h a 21 h.

Els horaris de les desfilades seran el dissabte i el diumenge a les 12.45 h i a les 18.45 h.

La inauguració del SalóBoda serà el divendres 17 a les 19.30 h amb representants de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i de la Junta Directiva de la entitat organitzadora Unió de Botiguers de Mataró.

Organitza: Unió de Botiguers de Mataró.