Agenda  »  Marxa Nòrdica

Marxa Nòrdica

Marxa Nòrdica

imatge

Tema: Esports

Del 09/06/2018 09:00 al 09/06/2018 12:30

Lloc: Sortida i arribada: Passeig del Callao

A càrrec de: Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, amb la col·laboració de la Direcció d'Esports de l'Ajuntament de Mataró.

Destinataris:

  • Obert a tothom

Enllaços:

La prova pertany al Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC.
Les inscripcions es poden formalitzar a la pàgina web de la FEEC http://inscripcions.feec.cat/ fins al dijous dia 7 de juny.
El preu d'inscripció és de 8 € per qui tingui llicència federativa FEEC vigent i de 13.5 € pels qui no la tinguin (inclou assegurança per l'activitat).
És obligatori tenir una assegurança per realitzar l'activitat.

Circuit curt: Sortida a les 9,05 h. De 6,5 km de recorregut pel Passeig Marítim fins al Parc de Mar (davant Tecnocampus).
Circuit llarg: Sortida a les 9 h. De 12,5 km. El recorregut és inicialment el mateix que el de la distància curta. Un cop arribats al punt de partida del Passeig del Callao, se seguirà cap a Sant Simó i Ronda Cervantes fins a trobar el camí antic de Mataró – Llavaneres per les Cinc Sènies fins a arribar al cim del turó d'Onofre Arnau i posteriorment fer el camí de tornada que finalitzarà en el mateix punt de la sortida.

Els dos recorreguts estaran marcats amb senyals grogues i blaves.
Material:
És obligatori l'ús de bastons específics per la pràctica de la Marxa Nòrdica.

Inscripcions: A la pàgina web de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, http://inscripcions.feec.cat fins dijous 7 de juny. 8 € pels qui tinguin llicència federativa i 13 € els qui no.
Sessió formativa per a qui ho vulgui: Divendres dia 8 de juny de 19 a 21 hores al Parc de Mar de Mataró (Tecnocampus).15€ per persona, el preu inclou els bastons per a qui els necessiti.