Agenda  »  25è aniversari Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Mataró

25è aniversari Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Mataró

25è aniversari Mulla’t per l’esclerosi múltiple a Mataró

imatge

Tema: Esports

Cicle: Mou-te amb cor

Del 08/07/2018 09:00 al 08/07/2018 14:00

Lloc: Diferents instal.lacions de la ciutat: Centre Atlètic Laietània (Torrent de la Llebreta,27 Urb La Cornisa), Centre Municipal d'Esports El Sorrall (Rda President Tarradellas, 103), Centre Natació Mataró (Passeig Marítim, 92) .

A càrrec de: Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), Centre Atlètic Laietània, Centre Municipal d'Esports El Sorrall i Centre Natació Mataró.

Destinataris:

  • Obert a tothom

Enllaços:

Aquest any se celebra el 25è aniversari del Mulla't amb la participació de més de 600 piscines a tot Catalunya.
El Mulla't és l'esdeveniment en el qual durant tot aquest temps s'ha donat a conèixer aquesta malaltia amb l'objectiu de mostrar la solidaritat a les persones que la pateixen. Enguany es dedicarà a l'esclerosi múltiple infantil.

En la nostra ciutat de Mataró hi participen 4 entitats. En tots ells es fan diferents activitats lúdiques aquàtiques per infants i adults en diferents horaris:

Piscina Municipal (7 de juliol) de 9 a 13:30 h: Bany lliure,natació amb aletes,bateig d'immersió i activitats lúdiques. Donatiu mínim de 3 € o comprar article Mulla't per qui no sigui usuari de la Piscina Municipal.
Centre Atlètic Laietània de 10 a 14 h: Inflables aquàtics. Entrada per socis.
Centre Municipal d'Esports EL Sorrall de 9 a 14 h: Bany lliure. Donatiu mínim 5 euros o comprar material qui no sigui usuari del centre.
Centre Natació Mataró de 9 a 14 h: Bany lliure, aiguagim i bateig de submarinisme. Socis lliure accés i pels no socis, pagament de l'entrada que anirà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

A totes les instal·lacions hi haurà venda d'articles Mulla't.