Agenda  »  Pas Torxa Special Olympics per Mataró

Pas Torxa Special Olympics per Mataró

Pas Torxa Special Olympics per Mataró

imatge

Tema: Esports

Del 24/09/2018 17:45 al 24/09/2018 19:30

Lloc: Port de Mataró, Platja del Varador, recorregut pels carrers del nucli antic de Mataró i Ajuntament de Mataró

A càrrec de: ACELL amb la col·laboració del el Club FEM, Fedamar, CFS Ciutat de Mataró i la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.

Enllaços:

El 20 de setembre arriba a Barcelona la Torxa dels Special Olympics provinent de Lausana i què farà un recorregut pel territori català fins a arribar a Andorra la Vella el dia 4 d'octubre.
A la ciutat de Mataró la Flama tindrà el pas el dia 24 de setembre, fent un recorregut dividit en relleus compartits per dos rellevistes pertanyents a les entitats mataronines participants als Specials Olympics. Els relleus estarán composats per dos esportistes i un monitor d'aquestes entitats, acompanyats per una personalitat de relleu de la nostra ciutat. 

Horaris i recorregut:
Arriba al Port de Mataró a les 17,45
18,00 h: Sortida de l'embarcació del Port de Mataró
18,15 h: Sortida del relleu a peu fent un recorregut des del Passeig Marítim, la nacional II, i carrers del nucli antic de la ciutat. Cada relleu tindrà una distància d’aproximadament 100 metres.
19,00 h: Arribada dels rellevistes a l'Ajuntament de Mataró.

Carrers del recorregut:
Sant Agustí, Plaça Santa Anna, Carrer Barcelona, Sant Cristòfol, Santa Maria, Sant Francesc, muralla dels Genovesos, plaça dels Bous, La Riera i finalment plaça de l'Ajuntament.