Convocatòria  »  Convocatòria del procés selectiu per a la cobertura de dues places d'oficial primera (jardineria), subgrup C1, de la plantilla de personal laboral, mitjançant concurs oposició de promoció interna i contracte laboral fix, Exp. 30/17

Convocatòria del procés selectiu per a la cobertura de dues places d'oficial primera (jardineria), subgrup C1, de la plantilla de personal laboral, mitjançant concurs oposició de promoció interna i contracte laboral fix, Exp. 30/17

Data: 14/02/2017

S'ha publicat al DOGC de data  14 de febrer de 2017, la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura de dues places d'oficial primera (jardineria), subgrup C1, de la plantilla de personal laboral, mitjançant concurs oposició de promoció interna i contracte laboral fix, Exp. 30/17.

Podeu consultar l’anunci de la convocatòria i les bases especifiques, publicades en el web municipal de data 23/01/17, en els documents adjunts.

El termini de presentació de sol·licituds és del 15 de febrer al 6 de març de 2017, ambdós inclosos.

La sol·licitud de participació es podrà emplenar en el següent enllaç, que estarà operatiu en les mateixes dates de presentació de sol·licituds:

 

Data: 14/02/2017

Tipus: Convocatòria procés selectiu

Organisme: Ajuntament de Mataró

Documents: