Convocatòria  »  Acta de sessió del procés selectiu per a la llista d´espera arquitectes tècnics. Exp. 237/17

Acta de sessió del procés selectiu per a la llista d´espera arquitectes tècnics. Exp. 237/17

Data: 19/07/2017

Podeu consultar l'acta de sessió del procés selectiu per crear una llista d’espera d’arquitectes tècnics/ques, per cobrir contractacions temporals o possibles substitucions mitjançant concurs públic, exp. 237/17, en el document adjunt.

 

-El termini per declarar els mèrits i els requisits de participació, telemàticament, és del 20 al 24 de juliol, aquest inclòs.

La declaració responsable de mèrits i requisits de participació es podrà emplenar en el següent enllaç que estarà operatiu en les mateixes dates de presentació de les mateixes.

Accedir al formulari:

https://serveisweb.mataro.cat/tramits/extranet/LoginAnonim.do?tipusTramitCodi=RHPS-MeritsRequisits#no-back-button

 
·         Si teniu dubtes sobre com realitzar aquest tràmit, podeu contactar amb Recursos Humans a rh@ajmataro.cat o bé assistir a la SESSIÓ INFORMATIVA que tindrà lloc el dia 21 de juliol, a les 14 hores, a la sala de formació, planta -1 El Carreró 13-15.
 

 -Es convoca les persones que han superat les proves, per a la realització de l’entrevista personal i la validació de mèrits i requisits, el proper dia 25 de juliol de 17 en les hores que s'indica en el document adjunt.

 

Data: 19/07/2017

Tipus: Acta de sessió

Organisme: Ajuntament de Mataró

Documents: