Notícies  »  Els pisos amb protecció oficial del carrer de Floridablanca s’entregaran abans de finalitzar l’any 2009

Data publicació: 04/11/2009

Els pisos amb protecció oficial del carrer de Floridablanca s’entregaran abans de finalitzar l’any 2009

A l'esquerra, façana de l'edifici d'habitatges i, a la dreta, interior d'un dels pisos.

A l'esquerra, façana de l'edifici d'habitatges i, a la dreta, interior d'un dels pisos.

 
L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, el regidor d’Habitatge, Francesc Teixidó, i el president de PUMSA, Ramon Bassas, han visitat avui els habitatges amb protecció oficial en règim general del carrer de Floridablanca 114, a l’àmbit de Can Gassol.
 
Els 21 habitatges amb protecció oficial, situats al carrer de Floridablanca, tenen accés per la nova plaça de la Pepa Maca, 7. Les obres estan promogudes per l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) i els habitatges són gestionats per la seva filial, Prohabitatge Mataró.
 
Aquests pisos van ser adjudicats mitjançant sorteig públic amb plaça d’aparcament i traster vinculats, i els seus preus oscil·laven entre els 147.000 i 171.000 euros.
 
La signatura dels contractes de compra-venda, així com el lliurament de les claus està previst que es realitzi abans de finals d’any. D’aquesta manera, els adjudicataris podran entrar-hi a viure abans que comenci el 2010.
 
 
Característiques dels habitatges
 
Els 21 habitatges amb protecció oficial en règim general, que suposen un 20% de la superfície construïda, estan situats en un immoble amb planta baixa destinada a equipament més tres plantes pis.
 
Els habitatges tenen 2 i 3 dormitoris i superfícies útils d’entre 54 i 65 m2, tots ells amb plaça d’aparcament i traster.
 
Tots els habitatges compten amb instal·lacions centralitzades de producció d’aigua calenta mitjançant plaques solars, situades a la teulada de l’edifici. A més, els habitatges disposen de calefacció per terra radiant.
 
 
Urbanització del sector de Can Gassol
 
Les obres d’urbanització de Can Gassol consten de 101 habitatges, 21 dels quals són de caràcter protegit en règim general, 10 protegits a preu concertat i 70 de caràcter lliure. També hi ha locals d’equipament i un aparcament amb 147 noves places.
 
Aquesta actuació, juntament amb el nou espai públic interior enmig dels edificis d’habitatges, forma part del projecte d’urbanització UA-80 Can Gassol, aprovat per l’Ajuntament el novembre de 2006.
 
 
Dos nous equipaments pel barri
 
L’àmbit de Can Gassol acollirà dos nous equipaments municipals finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).
 
Per una banda, situat a la planta baixa dels habitatges de PUMSA, s’hi està construint un casal per a la gent gran, amb la finalitat de complementar les necessitats del sector de l’Escorxador. L’accés principal a l’equipament municipal serà a nivell de la vorera, pel carrer de Floridablanca.
 
Per altra banda, s’està construint un centre de creació d’arts escèniques situat al nou espai públic que queda enmig de les promocions d’habitatges. Ambdós equipaments estaran acabats abans de finalitzar l’any.
 
 
 

Notícies relacionades

  • Prohabitatge Mataró realitza el sorteig per adjudicar els habitatges públics de venda de Can Gassol
    Data: 04/12/2008

    Veure més
Imprimir