Notícies  »  El Consorci Sanitari del Maresme presenta la proposta de reordenació de Can Cabanellas

Data publicació: 04/02/2010

El Consorci Sanitari del Maresme presenta la proposta de reordenació de Can Cabanellas

La presentació va tenir lloc ahir a la tarda a Can Palauet

Maqueta del projecte del recinte de Can Cabanellas que acollirà un equipament sanitari

Maqueta del projecte del recinte de Can Cabanellas que acollirà un equipament sanitari

L’acte va ser presidit per l’alcalde, Joan Antoni Baron, acompanyat pel president del Consorci Sanitari del Maresme, Carles Manté, i el president del Patronat de la Fundació Privada Can Cabanellas, Mossèn Joan Barat. La presentació va tenir lloc a la sala d'ctes de Can Palauet a les 19.30 h amb la presència de més de 70 persones.

La proposta detallada va ser explicada per Albert de Pineda, un dels arquitectes, juntament amb Manuel Brullet, autor del projecte guanyador del concurs convocat l’any passat.

 
L’any 2006 l’Ajuntament de Mataró, la Fundació Cabanellas i el CatSalut van signar un protocol d’intencions per convertir la Llar Cabanellas en un nou equipament.
 
El projecte contempla la construcció d’un hospital psiquiàtric de 70 places, un centre de rehabilitació comunitària, una residència assistida i una residència de depenents menys severs. També està previst que hi hagi oficines de serveis públics.
 
La presentació d’aquest projecte és un pas més en la materialització de l’aprofitament de l’espai Can Cabanellas, un espai en desús des de l’any 2000, i en la millora de les prestacions per als ciutadans.
 
 
 
 
 

Notícies relacionades

  • L'Ajuntament, la Generalitat i la Fundació Cabanellas signen un protocol de col·laboració per a la futura construcció d'un equipament per a malalts mentals
    Data: 04/01/2006


    Veure més
  • La Generalitat i la Fundació Cabanellas signen un protocol d'intencions per promoure un centre per a malalts mentals
    Data: 19/10/2006

    Està previst que en 7 anys els nous edificis estiguin tots construïts Veure més
Imprimir