Notícies  »  L’Edifici El Rengle estarà a punt abans de l’estiu

Data publicació: 10/05/2010

L’Edifici El Rengle estarà a punt abans de l’estiu

Una imatge de la visita d'avui a l'edifici

Una imatge de la visita d'avui a l'edifici

 
L’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, ha visitat avui les obres de l’Edifici El Rengle, promogut per l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA), un espai destinat a empreses, serveis i comerç.
 
L’edifici està emplaçat al Rengle, el nou sector de la ciència, innovació, formació i empresa.
 
 
Característiques de l’edifici i espais
 
L’Edifici El Rengle té una construcció singular. Compta amb una superfície de 30.000 m2 i es distribueix en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani. Els seus usos són múltiples, comercials, terciaris, per a serveis i oficines.
La disposició de les seves plantes permet generar un espai lliure d’ús privat a la segona planta de l’edifici, destinat a la relació entre les diverses activitats, en una zona oberta i enjardinada, amb vistes al mar i a la muntanya.
 
A l’edifici es comercialitzen diferents espais en règim de venda i/o lloguer, locals de 50 a 2.000 m2 per tal d’adaptar-se a les necessitats de cada empresa, 325 places d’aparcament de mides diverses, permetent l’entrada de camions de mida mitjana i espais per a magatzem o trasters.
 
 
Acabats
 
Les façanes de l’edifici es combinen amb vidre, acer, fusteria d’alumini i panells de planxa lacada. També disposa d’un sistema articulat de protecció solar que permet filtrar i regular l’entrada de llum, fet característic de l’edifici.
 
Pel que fa als paviments interiors dels locals, les plantes segona i tercera disposen d’un terra tècnic registrable amb acabat de linòleum. I els elements de partició interior són de mur de bloc de formigó pintat.
 
La climatització està connectada a la xarxa centralitzada de distribució de fred i calor que abasta a tot el sector, anomenada Tub Verd. I a més, l’edifici, com tot el sector del Rengle, està dotat amb la xarxa de fibra òptica.
 
 
Ubicació i entorn
 
L’Edifici El Rengle es troba en un nou sector, residencial, terciari, d’equipaments i amb zones verdes, en ple procés de creixement i millora de la ciutat. Acull el futur parc científic i de la innovació, TecnoCampus Mataró-Maresme, compta amb un gran parc per poder gaudir de les vistes sobre el mar i també amb un hotel recentment inaugurat.
 
La ubicació de l’edifici el fa privilegiat a nivell de ciutat, amb bons accessos urbans i amb bona comunicació amb la resta de comarques.
 
 
Inversió i termini
 
La inversió aproximada que suposa l’edifici és de 25 milions d’euros. Està previst que les obres finalitzin el proper mes de juny.
 
 
 

Notícies relacionades

  • PUMSA comença la construcció del nou edifici de negocis al sector del Rengle
    Data: 04/07/2007

    Veure més
  • Sans Branded Apparel s’instal·larà a l’ Edifici El Rengle
    Data: 13/04/2010

    Sans Branded Apparel, S.L, el grup empresarial dedicat a la confecció de moda interior de les marques Abanderado, Unno, Ocean i Princesa, va signar el passat 7 d’abril un pre-acord amb l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) referent a l’arrendament de diversos espais de la primera planta de l’edifici El Rengle. Veure més
Imprimir