Notícies  »  El president Puigdemont inaugura la Cuina d’Alt Rendiment i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró

Data publicació: 20/04/2017

El president Puigdemont inaugura la Cuina d’Alt Rendiment i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró

El nou equipament suposa una inversió de 5 milions d’euros i dóna feina a 70 persones a la ciutat

A l'esquerra, visita a les instal·lacions de Mataró. A la dreta, descoberta de la placa inaugural. Fotos: Ajuntament

A l'esquerra, visita a les instal·lacions de Mataró. A la dreta, descoberta de la placa inaugural. Fotos: Ajuntament

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat de l’alcalde, David Bote, i els màxims directius de SERHS (Ramon Bagó, president; Jordi Bagó, CEO; Raimon Bagó, director general de SERHS Food), ha inaugurat aquest matí la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró. A les instal·lacions, ubicades al polígon de Mata-Rocafonda, hi treballen actualment 70 persones, tot i que SERHS Food dóna feina a més de 2.000 persones arreu de Catalunya.

A la inauguració també han assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel A. Escobar; el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Joan Aregio; la regidora de Promoció Econòmica i Innovació de l’Ajuntament de Mataró, Dolors Guillén; i el regidor de Treball, Miquel Àngel Vadell, entre altres personalitats. L’alcalde, David Bote, i el president Puigdemont han coincidit en destacar la importància que té per a Mataró la instal•lació a la ciutat d’una empresa innovadora i amb alt potencial com és SERHS.

SERHS Food ofereix un servei integral a l’àmbit de l’alimentació basat en l’activitat de producció i venda de productes alimentaris de cinquena gamma i fleca, així com de l’activitat de gestió de restauració per a tercers, tant per a col•lectivitats i institucions com serveis de càtering per a esdeveniments i macro events.

La divisió alimentària de la companyia ha centralitzat tota la seva activitat a Mataró. El seu creixement i l'interès de ser punters l’ha portat a aquesta nova ubicació, on disposa d’una més gran capacitat, millors serveis i logística. S’ha construït un centre de treball innovador i punter, pensat i equipat amb última tecnologia, per treballar amb total comoditat i flexibilitat, molt centrats en la minimització de l’impacte mediambiental i dels consums energètics.

La planta està pensada en clau de futur, amb una extensió de 2.500 m², capacitat per a 3M kg/anuals, molt polivalent i flexible per produir més de 400 referències diferents.

Gràcies a aquesta Cuina d’alt rendiment, SERHS Food preveu eixamplar el seu radi d’actuació i fer créixer el volum de les vendes un 50% en els propers tres anys, assolint els 75M€ de xifra de negoci.

SERHS Food va ser pionera en l’elaboració de plats cuinats envasats al buit a tot l’Estat. Aquest fet els ha permès crear el Sistema SINC, acrònim de Seguretat innovació i nutrició per a col·lectivitats, un sistema propi i patentat. Així mateix, especialment sensibles a les tendències i necessitats del mercat, especialment en l’àmbit escolar, disposen d’una zona totalment independent, una cuina per a l’elaboració de productes lliures d’al·lèrgens.


 

Notícies relacionades

  • El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, visita Mataró i signa en el Llibre d’Honor
    Data: 20/04/2017

    El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Mataró on ha estat rebut per l’alcalde, David Bote, el primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, i els portaveus dels grups municipals. Veure més
Imprimir