Notícies  »  La LEN Trophy Final Four de waterpolo femení es disputa a Mataró

Data publicació: 10/04/2018

La LEN Trophy Final Four de waterpolo femení es disputa a Mataró

Serà el 13 i 14 d’abril a la piscina del Centre Natació Mataró (CNMataró)

Les jugadores, els tècnics i els representants polítics a Can Palauet. Foto: AJ

Les jugadores, els tècnics i els representants polítics a Can Palauet. Foto: AJ


L’alcalde, David Bote, la regidora d’Esports, Marisa Merchán, el president del Centre Natació Mataró, Joan Gros, van presentar ahir, 9 d’abril, la LEN Trophy Final Four de waterpolo femení que se celebrarà el 13 i 14 d’abril al Centre Natació Mataró (CNMataró). A banda de l’equip mataroní La Sirena CN Mataró, jugaran els equips Dunajvaros hongarès, l’Olympiakos del Pireu grec i el Padova italià. 

 

El calendari


Les semifinals se celebraran el divendres 13 d’abril: a les 15.00 hores es disputarà el partit entre l’Olympiakos i el Padova i a les 17.00 hores les sirenes del CN Mataró jugaran contra les noies del Dunajvaros.


Els perdedors d’aquests dos partits es jugaran els tercer i quart lloc el dissabte 14 d’abril, a les 11.30 hores, i la final serà a les 14.00 hores.


L’any 2016 va ser una de les temporades més bones de La Sirena CN Mataró quan van guanyar per primera vegada la LEN Trophy Final Four al Centre Municipal d'Esports El Sorrall i també la Copa de la Reina. Les sirenes entrenades per Florin Bonca ara volen repetir l’èxit amb el públic com a vuitena jugadora.
 

Imprimir