Notícies  »  L’arranjament del Triangle Molins incrementa la capacitat de vehicles estacionats i crea un nou correcan

Data publicació: 30/11/2018

L’arranjament del Triangle Molins incrementa la capacitat de vehicles estacionats i crea un nou correcan

L’alcalde presideix la visita oficial amb motiu de la finalització de les obres

La zona de correcan, situada sobre el talús que limita l'aparcament, a nivell inferior. Foto: Ajuntament

La zona de correcan, situada sobre el talús que limita l'aparcament, a nivell inferior. Foto: Ajuntament

L’alcalde, David Bote, ha presidit avui la visita oficial a l’estacionament provisional i el nou correcan de l’àmbit del Triangle Molins, amb motiu de la finalització dels treballs d’arranjament. Els terrenys, de titularitat municipal, estan ubicats entre les rieres de Cirera i de Figuera Major i la ronda de Frederic Mistral.

 
Al 2017 es va fer una primera actuació per desbrossar els talussos, anivellar i aplicar una capa de grava-ciment al paviment del solar, millorar l’enllumenat de l’aparcament i construir una escala d’accés de la riera de Cirera.
 
Durant la primavera i estiu passats es va pavimentar amb asfalt l’estacionament i pintat les places. La racionalització de l’espai ha donat capacitat per a 369 vehicles, mentre l’aparcament espontani abans del marcatge de les places només permetia uns 310 cotxes. També s’ha construït un mur d’escullera de contenció de terres en els talussos de la part alta de l’espai, que s’han tractat amb llavors de gespa de fàcil manteniment.
 
Per últim, aquesta tardor han finalitzat els treballs per habilitar una zona tancada de correcan entre els talussos que limiten l’aparcament i la vorera de la ronda de Frederic Mistral. S’ha fet un camí d’accés des de la vorera de la riera de la Figuera Major fins a la zona de gossos i s’ha col·locat una barana de fusta en el lateral esquerre per protegir el desnivell del talús existent. Tant la zona de correcan com el camí s’han pavimentat amb sauló. A l’interior del recinte s’ha creat una zona de descans amb bancs i arbres, s’ha col·locat una font per a gossos i una zona amb jocs canins. També s’hi han col·locat papereres i s’ha instal·lat enllumenat a l’exterior del recinte i al camí d’accés.
 
L’arranjament de la zona d’aparcament ha tingut un cost de 206.378,79 € (sumant les dues fases executades), mentre que la creació del correcan ha costat 35.807,54 €.


 

Imprimir