Notícies  »  El nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible supera l’aprovació inicial

Data publicació: 14/12/2018

El nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible supera l’aprovació inicial

El document se sotmetrà ara a un període d’exposició pública de 45 dies

Aparcament de bicicletes davant l'estació de tren. Foto: Arxiu

Aparcament de bicicletes davant l'estació de tren. Foto: Arxiu

El Ple municipal va aprovar ahir inicialment el nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible. El document recull les estratègies i les accions per millorar la mobilitat a la ciutat, que s’hauran de desenvolupar en els propers anys. Un dels objectius, és que al 2024 un 50% dels desplaçaments es facin a peu o amb bicicleta.


El Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible es va aprovar amb els vots a favor del PSC, C’s, PP i la regidora no adscrita Sarai Martínez, i amb les abstencions de CiU, ERC, CUP, VoleMataró, PxC i el regidor no adscrit Víctor Manuel Paramés. Cap regidor present a la sessió hi va votar en contra.


El document se sotmet ara a un període d’exposició pública de 45 dies durant el qual es poden presentar al·legacions, i ha de ser validat també per l’Autoritat del Transport Metropolità abans de l’aprovació definitiva.
 

 

Notícies relacionades

  • La proposta de nou Pla de Mobilitat planteja que al 2024 la meitat dels desplaçaments a la ciutat es facin a peu o en bici
    Data: 08/11/2018

    El Consell Municipal de Mobilitat va tractar ahir de manera monogràfica la proposta de nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible. Veure més
Imprimir