Notícies  »  El Pressupost 2019 i el Pla d'Acció es presentaran aquest dijous en Audiència Pública

Data publicació: 11/02/2019

El Pressupost 2019 i el Pla d'Acció es presentaran aquest dijous en Audiència Pública

El Govern explicarà les principals accions previstes per a aquest any

L'alcalde en l'Audiència Pública que va tenir lloc l'any passat. Foto: Ajuntament

L'alcalde en l'Audiència Pública que va tenir lloc l'any passat. Foto: Ajuntament

El Govern municipal té previst presentar aquest dijous 14 de febrer en Audiència Pública les principals actuacions municipals per a aquest any, que es recullen al Pla d’Acció, i el Pressupost per al 2019. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a la Sala d’Actes de l’Institut Miquel Biada (avinguda de Puig i Cadafalch, 89-99, tercera planta).
 

Durant l’acte, l’alcalde i els regidors del Govern explicaran amb detall el pressupost que es va aprovar inicialment en el Ple extraordinari celebrat el passat 28 de gener i els compromisos i les prioritats del Govern per al 2019.


L’Audiència Pública és un acte obert a tothom, que té per objectiu implicar els ciutadans en la presa de decisions públiques. Aquest acte està regulat pel Reglament de Participació Ciutadana aprovat al desembre de 2012.
 


Presentació del marc pressupostari i les prioritats

L’Audiència Pública començarà amb la intervenció del regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern, Juan Carlos Jerez, que presentarà el pressupost, els ingressos que l’Ajuntament preveu percebre durant el 2019 i a què es destinaran.
 

Tot seguit intervindrà l’alcalde, David Bote, que explicarà quins són els principals reptes i prioritats del Govern municipal per al 2019 descrits al Pla d’Acció, compromisos que formen part dels plantejaments que el Govern havia fet a l’inici del mandat i que estaven recollits en el Programa d’Actuació Municipal 2015-2019.
 

Després, cada regidor de Govern explicarà quins són els projectes prioritaris de les seves competències.


A partir d’aquí hi haurà un torn de precs i preguntes del públic.
 

L’Audiència Pública es retransmetrà en directe per streaming i es podrà seguir pel web municipal i per Mataró Audiovisual.
 

Notícies relacionades

  • El Ple aprova inicialment el Pressupost Municipal 2019, que prioritza les polítiques d'habitatge i de mobilitat
    Data: 29/01/2019

    El Ple municipal, reunit ahir en sessió extraordinària, va aprovar inicialment el Pressupost Municipal per al 2019 amb els vots a favor dels grups municipals del PSC, ICV-EUiA i la regidora no adscrita; les abstencions de CiU, ERC-MES, C's, PP, VOLEMataró i el regidor no adscrit; i els vots contraris de CUP i PxC. Veure més
  • El Ple aprova definitivament les ordenances fiscals per al 2019
    Data: 21/12/2018

    L'provació definitiva suposa la congelació de pràcticament tots els tributs: taxa de la brossa domiciliària, Impost de Béns Immobles (IBI), Impost de Vehicles, Impost d'ctivitats Econòmiques (IAE), Impost de Construccions, Instal·acions i Obres (ICIO) i Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (Plusvàlues). Veure més
Imprimir