Promoció Social

Una treballadora atén una dona


A Mataró trobem persones en situació de vulnerabilitat o exclusió social. Des del servei de Benestar Social es porten a terme un conjunt d’accions i projectes, a través d’equips tècnics de treball social i amb la col·laboració d’entitats i serveis de la xarxa, per tel d'atendre aquest tipus de situacions. L’objectiu d’aquesta secció és, a part de cobrir necessitats bàsiques de subsistència, definir itineraris d’inclusió social que permetin la recuperació de l’autonomia personal i els vincles socials de les persones més vulnerables.

Accés: A través de l’Oficina Social d’Atenció Integral (OSAI), un cop realitzat el primer diagnòstic social del cas.

Centre de Promoció Social


centre_promocio_social_petitAquest servei actualment acull el Club Social Andana.

Projecte que duen a terme diferents entitats socials de Mataró de forma conjunta amb la secció de Promoció Social per atendre de forma grupal, tant homes com a dones, en risc d'exclusió social.  

Adreça: Carrer Ciutat Freta 12, 08302 - Mataró

Tel.: 93 799 40 04

Centre d'Acollida Municipal


Centre d'Acollida MunicipalEl Centre d'Acollida Municipal es un equipament residencial temporal per a persones i famílies que es troben en una situació d’emergència social i no disposen d’habitatge. S’ofereix allotjament i atenció social.

 
 
 
 

Adreça: Carrer Torrent de les Piques, 52 08304 - Mataró

Tel.: 93 755 14 53

Equip de Seguiment i Tractament Social


Equip tècnic format per educador/es i treballadores socials que aprofundeixen en el diagnòstic social i/o ocupacional del cas, elaboren el pla de treball conjuntament amb la persona atesa i realitzen el seguiment de la seva situació social.

Pisos amb suport socioeducatiu


Habitatges temporals i compartits adreçats a persones que es troben en processos d’exclusió social. S’ofereix suport socioeducatiu en el marc d’un entorn normalitzat.

Taula de Promoció Social


Taula formada per 21 entitats i serveis del municipi amb l’objectiu de sumar esforços i optimitzar recursos en la lluita contra l’exclusió social. Apostem per un treball en xarxa, amb la participació proactiva dels agents socials de la ciutat implicats en el camp de la Promoció Social.