Notícies  »  Mataró tindrà un nou institut per al proper curs 2017-2018

Data publicació: 06/03/2017

Mataró tindrà un nou institut per al proper curs 2017-2018

El Departament d’Ensenyament el crearà al solar de la ronda de Rafael Estrany

Miquel Àngel Vadell i Carmina Pinya en l'edifici de Serveis Territorials d'Ensenyament. Foto: Ajuntament

Miquel Àngel Vadell i Carmina Pinya en l'edifici de Serveis Territorials d'Ensenyament. Foto: Ajuntament


El regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell, i la directora de Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, Carmina Pinya, han anunciat avui, 6 de març, que Mataró disposarà d’un nou institut per al curs 2017-2018. 


El nou centre educatiu, que es crearà inicialment amb mòduls prefabricats al solar de la ronda de Rafael Estrany, serà de tres línies, comptarà amb 90 places i neix amb el nom de Les Cinc Sénies.

La decisió de la Generalitat s’emmarca en el conveni de planificació educativa de cara als propers 7 anys, entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Mataró, i amb la voluntat de fer una oferta equilibrada de secundària al municipi.
 

Notícies relacionades

  • El Ple aprova la proposta del mapa escolar 2017-2022 per la innovació educativa
    Data: 14/02/2017

    El Ple, celebrat el passat 2 febrer, va aprovar el document de criteris de planificació i proposta de mapa escolar de Mataró 2017-2022. Renovació del mapa escolar per a la innovació educativa. La proposta, presentada pel govern, va ser aprovada amb els vots favorables d’ERC-MES, C’s, VOLEMataró, PP i PXC, l’abstenció de la CUP i la regidora no adscrita i el vot negatiu del regidor d’ICV-EUiA. Veure més
Imprimir