Notícies  »  Mataró ret homenatge a Miquel Biada amb motiu del 169è aniversari del primer ferrocarril de la península

Data publicació: 28/10/2017

Mataró ret homenatge a Miquel Biada amb motiu del 169è aniversari del primer ferrocarril de la península

Aquest cap de setmana també se celebra la fira Mataró Tren al TecnoCampus

El monument a Miquel Biada es troba davant de l'estació de Renfe de Mataró. Foto: Romuald Gallofré

El monument a Miquel Biada es troba davant de l'estació de Renfe de Mataró. Foto: Romuald Gallofré


L’alcalde, David Bote, ha presidit avui, 28 d’octubre, l’ofrena floral davant el monument en honor a Miquel Biada amb motiu del 169è aniversari del primer ferrocarril de la península. 


Amb aquest acte institucional la ciutat ret homenatge a l’impulsor del primer tren que va cobrir el trajecte Barcelona-Mataró el 28 d’octubre de 1848. També han assistit a l’ofrena floral regidors de l’Ajuntament, representants del Cercle Històric Miquel Biada i familiars del mataroní il•lustre.


L’ofrena floral està emmarcada dins el programa d’actes del 169è aniversari del ferrocarril, que també inclou la celebració de la fira Mataró Tren. L’esdeveniment s’ha traslladat al TecnoCampus i, amb l’objectiu de posicionar aquesta fira com a referent de les fires de l’àmbit de l’oci ferroviari de Catalunya, aquest any s’ha ampliat l’oferta d’activitats -tant en nombre de propostes com en la tipologia- per poder arribar al sector especialitzat i professional i al públic en general.
 

Notícies relacionades

  • L'Ajuntament aposta per la nova fira Mataró Tren com a un dels grans esdeveniments de l'any
    Data: 20/10/2017

    Se celebrarà al TecnoCampus el 28 i 29 d'octubre, coincidint amb la commemoració del 169è aniversari de la inauguració del primer ferrocarril de la península ibèrica. Mataró Tren és una aposta de l'Ajuntament per potenciar un esdeveniment relacionat amb aquest fet històric i la vinculació amb la ciutat del seu impulsor, Miquel Biada. Veure més
Imprimir