Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mourad El Bannouri i Meritxell Soler, guanyadors de la 19a Mitja Marató “Ciutat de Mataró”

Escoltar

Un miler d’alumnes de 30 escoles van participar dissabte a la 23a edició de la Marató Escolar

L’atleta Mourad El Bannouri del Club Atletisme La Sansi es va proclamar ahir campió absolut de la 19a Mitja Marató “Ciutat de Mataró”, que es va celebrar diumenge 4 de desembre, amb un temps d’1h6’28’’. En segona posició va quedar el seu company de club, l’atleta Abderrahim El Jaafari amb un temps de’1h6’52’’. En les següents posicions van quedar Sergio Enríquez del Cornellà amb un temps 1h12’22’’; Víctor del Corral del Club Triatctiv de Lanzarote amb 1h14’33’’ i el primer mataroní classificat va ser Enrique Luque, del Ríos Running Mataró, amb un temps d’1h 14’59’’. Entre els atletes de la ciutat, també cal destacar el setè lloc de David Rovira del CN Mataró amb un temps d’1h 16’55’’.

La primera classificada va ser Meritxell Soler, del Club Avinent Manresa, amb un temps d’1h 19’48’’. La segona classificada femenina va ser Hasna Bahom, del Futbol Club Barcelona, amb un temps d’1h22’38’’ i la tercerva va ser Sílvia Segura de Les Tortugues de la Garriga que va finalitzar el circuit amb 1h 23’20’’.

23a Marató Escolar

La 23a Marató Escolar es va celebrar, el dissabte 3 de desembre, amb la participació d’un miler d’alumnes de 30 escoles de la ciutat. En aquesta prova no competitiva, els alumnes es van agrupar per 5 categories que van córrer 5 distàncies en funció de les edats i categories dels participants.