Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sirena CN Mataró guanya la Copa de la Reina

Escoltar

Les mataronines han fet història i ara es preparen per a la Final-4 de la Copa LEN

L’equip de waterpolo femení La Sirena CN Mataró es va proclamar ahir campió de la Copa de la Reina 2016 després de guanyar el Sabadell Astralpool. El partit va tenir lloc a Sabadell i el van guanyar les mataronines per 9 a 7. Aquesta és la primera vegada que les noies del Centre Natació Mataró aconsegueixen aquest trofeu i també és el primer títol de l’entitat.

La Sirena CN Mataró va començar el camí del triomf al vèncer a la Escuela de waterpolo de Saragossa el divendres i el dissabte en semifinals al Club Natació Rubí.

Les noies de Florin Bonca, després de guanyar el títol a un Sabadell que feia 6 anys que no perdia cap competició estatal, es preparen per competir en la Final-4 de la Copa LEN que es disputarà els dies 15 i 16 d’abril al Centre Municipal d’Esports El Sorrall.

La competició començarà el divendres 15 d’abril amb dues semifinals: a les 18 h jugaran el Vouliagmeni NC (Grècia) i el VK Szentesi (Hongria) i a les 19.45 h ho faran La Sirena CN Mataró i l’Uralochka Zlatoust (Rússia).

La final se celebrarà el dissabte a les 20.45 h. El partit per al 3r i 4t lloc serà a les 19 h.