Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus llança un espai web d’assessorament per a futurs estudiants universitaris

Escoltar

El TecnoCampus llança un espai web d’assessorament per a futurs estudiants universitaris

Oferirà informació sobre els nous terminis de selectivitat o de preinscripció, a més de les sessions online previstes per donar a conèixer la seva oferta acadèmica de graus per al proper curs

El TecnoCampus ha posat en marxa l’espai web futurestudiant.tecnocampus.cat per agrupar-hi tota la informació relativa a la selectivitat, la preinscripció universitària i tot aquell contingut addicional que poden necessitar els estudiants que el proper curs accediran a la Universitat. L’entorn canviant generat per la crisi del coronavirus fa que els estudiants cerquin informació en diversos canals, i la voluntat d’aquesta nova pàgina és agrupar-la i incloure els enllaços a les principals webs de referència de la Generalitat pel que fa a l’accés a la universitat.

La pàgina també proporciona informació als estudiants sobre les activitats online que el TecnoCampus prepara per substituir temporalment les que no es poden fer de manera presencial, com la jornada de portes obertes del 18 d’abril, que passa al format virtual i canvia de data, el 9 de maig. Abans, el 24 d’abril, es durà a terme una sessió informativa, també online.

La nova web incorpora, així mateix, un apartat de preguntes freqüents i la possibilitat de posar-se en contacte amb el Punt d’Informació a l’Estudiant per rebre una atenció personalitzada.


Oferta acadèmica

El TecnoCampus impartirà el curs 2020-2021 un total de 17 graus i dobles graus, quatre màsters universitaris oficials i 11 títols propis de màsters i postgrau.

Els estudis de l’àmbit de les enginyeries industrials, l’enginyeria informàtica, l’audiovisual i els videojocs s’agrupen en l’Escola Superior Politècnica, amb l’opció de cursar una doble titulació d’informàtica i videojocs. Els de ciències socials (Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (AdE), amb opció de cursar-la en anglès; Màrqueting Digital; Logística i Negocis Marítims; i les dobles titulacions de Turisme i AdE, i AdE i Màrqueting Digital) s’imparteixen a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa. Mentre que els de salut (Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Fisioteràpia i la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE) es cursen a l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

A aquesta àmplia oferta de graus, s’hi sumen quatre màsters universitaris (Emprenedoria i Innovació, Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment i Entrenament Personal i Readaptació Físico-esportiva), un màster conjunt amb la UOC en indústria 4.0 i un total de deu postgraus que permeten l’especialització en diversos àmbits.