Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Abdelali Afia repeteix com a guanyador de la XXIX Cursa Popular de Les Santes

Escoltar

Abdelali Afia va repetir ahir diumenge, 29 de juliol, com a guanyador absolut de la Cursa Popular de Les Santes, que enguany ha arribat a la XXIX edició. L'atleta va rebaixar la marca aconseguida l'any passat en completar el recorreut amb un temps de 17'37" (al 2006 va fer 17'55").

La prova va tenir sortida al Parc Central a les 9.30 hores. La prova, que enguany coincidia en cap de setmana, va aplegar 910 corredors, força més que al 2006 quan hi va haver 620 participants.

El recorregut de la prova té una llargària aproximada de 5 quilòmetres. Després de la sortida al Parc Central, els corredors han continuat pel carrer dels Pirineus, camí de la Geganta, carrer de Melcior de Palau, carrer de Jaume Isern, carrer de Tetuan, carrer d'Iluro, carrer de la Cooperativa, carrer dels Germans Thos i Codina, avinguda de Jaume Recoder, Camí Ral, La Rambla, plaça de Santa Anna, baixada de Santa Anna, Camí Ral, carrer de l'Hospital, carrer de Sant Bonaventura, El Rierot, carretera de Mata, ronda d'Alfons X El Savi, plaça d'Espanya, i avinguda del Corregiment de Mataró, per arribar de nou al parc Central.

Els guanyadors

Els noms dels guanyadors en cadascuna de les categories són els següents:

CATEGORIA A - De 0 a 10 anys (126 participants)

1r classificat: Adrià Rodon

1a classificada: Clara Cambray

CATEGORIA B - D'11 a 15 anys (97 participants)

1r classificat: Raúl Carrera

1a classificada: Ariadna Pujol

CATEGORIA C - De 16 a 20 anys (35 participants)

1r classificat: José Maria Espada

1a classificada: Maria José del Solar

CATEGORIA D - De 21 a 40 anys (385 participants)

1r classificat: Abdelali Afia

1a classifcada: Núria Lladó

CATEGORIA E - més de 40 anys (267 participants)

1r classificat: Josep Girvent

1a classificada: Maria José Martínez

Tots els corredors van rebre un diploma i una samarreta com a regal per la seva participació, proporcionada per la botiga Intersport-Ronda 43. Els primers classificats masculí i femení de cada categoria van rebre també com a premi una copa.

En acabar la cursa els corredors es van poder refrescar a les dutxes instal·lades al mateix Parc Central per a l'ocasió, amb aigua i menjant uns préssecs.