Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

XIX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró i les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme 2016

Escoltar

XIX Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró i les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme 2016

Fruit de l’elaboració dels productes autòctons mataronins neix el Plat de Mataró: Pèsols amb Sèpia i Patates, un plat guisat de cuina mediterrània que té les seves pròpies jornades. El gust del pèsol de floreta i la seva qualitat fan que sigui conegut arreu com a "la perla verda del Maresme"

Info

  • Quan?
    01/04/2016 a 00:00 fins a 30/04/2016 a 00:00
  • Categoria

    Jornades

  • On?

    Diversos Restaurants participants de Mataró

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari