Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de debat "La metròpoli post-covid. La contribució i els recursos de les ciutats de l'arc metropolità

Escoltar

Jornada de debat "La metròpoli post-covid. La contribució i els recursos de les ciutats de l'arc metropolità

Jornada de debat sobre el paper de les ciutats de l'arc metropolità en les actuals circumstàncies de crisi econòmica i social. Aquests ciutats al llarg d’aquest període particularment difícil han prestat i presten serveis no només als seus propis habitants sinó també a la ciutadania del conjunt de l’àmbit metropolità.

En el decurs de la jornada es presentarà l'estudi Segregació urbana i desigualtats intermunicipals, elaborat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona per encàrrec de l'Ajuntament de Mataró. L’estudi exposa la realitat del fenomen de la segregació residencial a la regió metropolitana de Barcelona, tot posant-lo en relació amb la despesa que realitzen i els recursos dels que disposen les ciutats de l’Arc Metropolit

Una de les xerrades plantejarà un debat sobre "El paper de les ciutats de l’arc metropolità en la sortida de la crisi" en què hi participaran David Bote, alcalde de Mataró, Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell, Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Josep Mayoral, alcalde de Granollers i Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès.

La jornada es podrà seguir per streaming amb inscripció prèvia.


Inscripcions

Descarregar programa en pdf

 

Info

 • Quan?
  09/06/2021 d' 11:00 a 13:00
 • Categoria

  Jornades Xerrada

 • On?

  Virtual

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Inscripció