Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del Pla Estratègic de l’Economia Social i Solidària

Escoltar

Presentació del Pla Estratègic de l’Economia Social i Solidària

La presentació del Pla Estratègic de l’Economia Social i Solidària  (PEESS) tindrà lloc el dijous 22 de juliol a les 10:30 a la Sala d’actes del Cafè de Mar de Mataró (c. Santa Rita, 1).

En l’acte s’exposarà quina és la situació actual de l’Economia Social i Solidària a Mataró, així com els grans reptes que estableix aquest Pla Estratègic amb l’objectiu de desenvolupar i consolidar noves economies col·laboratives.

La presentació del PEESS comptarà amb la intervenció del regidor d’Ocupació i Empresa. Economia Social. Emprenedoria, Indústria i Polígons Industrials, Sergi Morales.

A més, inclourà una taula rodona sobre “Quin és el repte de l’ESS a la ciutat”, amb representants dels agents que han participat en l’elaboració del PEESS. També es comptarà amb la presència del president de la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària i Comissionat d'Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona, Álvaro Porro, que parlarà sobre el “Paper dels municipis en l'elaboració i desenvolupament de plans de l'ESS”, així com amb la directora del Centre de dia Arbre de Vida, Ana Rambla, que exposarà la seva Experiència d’emprenedoria d’una cooperativa de la ciutat.

La cloenda de l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Mataró, David Bote.

 L’aforament és limitat i les persones interessades a assistir presencialment poden fer la inscripció en el següent formulari.

 L’acte també es podrà seguir per streaming a través del següent enllaç: mataro.cat/endirecte 

 

Info

  • Quan?
    22/07/2021 des de 10:30
  • On?

    Sala d’actes del Cafè de Mar de Mataró (c. Santa Rita, 1)

  • Organitzador

    Ajuntament de Mataró

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Inscripció