Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada sobre el Dia mundial de les persones consumidores. Inscripcions a la jornada

Escoltar

Jornada sobre el Dia mundial de les persones consumidores. Inscripcions a la jornada

La jornada se celebrarà el 16 de març al Cafè Nou i amb el títol “L’accessibilitat universal en la compra de productes, la contractació de serveis i en la gestió de les reclamacions de consum” posa l’accent en els col·lectius de persones amb diversitat funcional o intel·lectual. Organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) està adreçada a tota la ciutadania i al personal tècnic d’associacions i entitats del tercer sector i d’altres administracions.

  • Jornada sobre el Dia mundial de les persones consumidores. Inscripcions a la jornada
  • 2023-02-10T09:00:00+01:00
  • 2023-03-16T10:00:00+01:00
  • La jornada se celebrarà el 16 de març al Cafè Nou i amb el títol “L’accessibilitat universal en la compra de productes, la contractació de serveis i en la gestió de les reclamacions de consum” posa l’accent en els col·lectius de persones amb diversitat funcional o intel·lectual. Organitzada per l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) està adreçada a tota la ciutadania i al personal tècnic d’associacions i entitats del tercer sector i d’altres administracions.

L’objectiu d’aquesta jornada, que començarà a les 9.30 i finalitzarà a les 18 h, és debatre i compartir opinions i experiències al voltant de la igualtat, en l’accés a la contractació de béns i serveis de consum, per part de les persones consumidores de col·lectius amb diversitat funcional o intel·lectual.

Per conèixer de primera mà quines són les incidències amb les quals es troben habitualment aquests col·lectius en el moment de contractar serveis (assegurances, viatges...) i/o comprar productes s’ha convidat a les ponències a la Fundació Maresme, l’ONCE, la Fundació ECOM, la Federació de Persones Sordes de Catalunya FESOCA i a l’Associació DiverMataró, així com a les associacions de persones consumidores FACUA i la CUS. També hi haurà representats de l’Agència Catalana de Consum, la Junta Arbitral de Transports de Catalunya, de la Diputació de Barcelona i de l’Oficina d’Igualtat de Tracte i No Discriminació de la Generalitat de Catalunya així com de diferents serveis implicats de l’Ajuntament de Mataró.

 

Més informacio i programa

 

Inscripcions

Info