Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Anem a tancar

Escoltar

Anem a tancar

Arriba el moment d’acomiadar-nos. Les Santes, com la vida, són una etapa més que anem vivint, que anem passant, que anem tancant. Aquest any hem pogut viure Les Santes de sempre, però alhora han estat molt diferents, per al conjunt dels membres de les colles institucionals, per a tot l’entorn de la Festa Major i per la a cultura popular de la ciutat. Són les primeres Santes sense en Lluís Hugas, tot un referent. La festa és com és gràcies a ell. Res serà igual en la Família Robafaves, al campanar de Santa Maria, a la plaça de la Peixateria i a tants altres indrets... la ciutat de Mataró el trobarà molt a faltar. Acomiadem Les Santes d’enguany amb un record especial per a ell. 

Ara és el moment d’acompanyar tot el seguici festiu fins a Can Marfà i gaudir dels balls i les dormides com mai!

Recorregut: Ajuntament, La Riera avall, carrer d’en Pujol, plaça Xica, carrer de Sant Cristòfor, Baixada de les Escaletes, carrer de Sant Joan, carrer de Cristòfor Colom i Can Marfà

A la cruïlla entre el carrer de Colom i el passatge de la Fragata hi haurà un Espai accessible de Les Santes. En aquest tram la cercavila moderarà l’ús dels artificis pirotècnics, les comparses transitaran de manera tranquil·la i ordenada sense canvis de direcció, la percussió dels músics serà uniforme i constant. A més a més hi haurà: espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, un/a informador sobre el desenvolupament de l’acte, un espai privat per afavorir la calma i assistència sanitària. 

Info

 • Quan?
  29/07/2023 des de 19:15
 • Categoria

  Cercavila

 • On?

  Des de l'Ajuntament

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern