Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Badarság / Assaig obert

Escoltar

Badarság / Assaig obert

El ballarí Attila Andrasi presenta una peça sobre el retrobament de dos amics d'infància que proven de reviure la relació de quan eren petits.

El ballarí Attila Andrasi presenta una peça sobre el retrobament de dos amics de la infància que proven de reviure el passat.

Un nen i una nena són amics d'infància, gairebé germans. Han crescut i, temps després, es retroben i intenten reviure la relació de quan eren petits. Una casa, la història succeeix en un lloc indeterminat, diguem-ne Kiszombor (Hongria), un poble petit. La ubicació específica no és important, però sí la proximitat amb la naturalesa i la immediatesa del món rural on han crescut. El joc és per a nosaltres aquell mitjà per evolucionar, donar plaer i portar alegria. Quan ens fem adults, volem fer coses de la mateixa manera que recordàvem haver-ho fet quan érem petits.

Una peça en què l’espectador retrobarà unes emocions que podrà reconèixer, a partir d’un potent món visual, determinat per la infància; el món rural amb un to tant alegre i com nostàlgic.

Info

  • Quan?
    23/02/2020 des de 19:00
  • Categoria

    Teatre i dansa

  • On?

    Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

  • Afegiu l'esdeveniment al calendari
  • Lloc web extern