Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Big Band Jazz Maresme & Ramon Cardo

Escoltar

Big Band Jazz Maresme & Ramon Cardo

La Big Band Jazz Maresme torna a participar en el festival amb un convidat de luxe: Ramon Cardo, un dels músics de jazz més reconeguts del país.

La Big Band Jazz Maresme torna a participar en el festival amb un convidat de luxe: Ramon Cardo. Un dels músics de jazz més reconeguts del país per la seva àmplia trajectòria professional avalada pels seus múltiples enregistraments i participacions en festivals amb músics de tot el món, de la talla de Tete Montoliu, Dave Liebman, Greg Hopkins, Claudio Roditti, Lee Konitz, Kenny Werner, Jerry Bergonzi, WyCliffe Gordon, Alex Blake, Andrea Motis i Joan Chamorro, Chano Domínguez, Lou Bennett, Perico Sambeat, Jorge Pardo, Jordi Vilà, entre d’altres.

El concert que us oferim està basat en un recull de composicions i arranjaments del nostre director convidat, Ramon Cardo. Algunes de les peces pertanyen al seu primer disc amb big band, Per l'altra banda, en què mostra un estil molt endinsat en l’orquestració que busca la sonoritat vigorosa de la banda i amb fragments d’alt virtuosisme en cada una de les seccions que componen l’orquestra, amb algunes reminiscències a la música del gran Charles Mingus, músic de qui és gran admirador. Altres de les peces pertanyen a la seva dedicació a arranjador per big band, podrem escoltar alguns dels estàndards més coneguts i tocats per moltes de les bandes al llarg de la història, però amb el toc de Ramon Cardo. Gaudirem d’un concert en què predominarà la sonoritat vigorosa de la big band i que de ben segur mantindrà l’espectador ben atent.

Compra d’entrades
Les entrades als concerts es poden comprar a través de la pàgina www.jazzmaresme.com, presencialment a la Direcció de Cultura (c. de Sant Josep, 9, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimecres de 18 a 20 h) i des d’una hora abans a la taquilla.
També hi haurà servei de bar i oferta gastronòmica.

Info

 • Quan?
  05/03/2020 des de 21:00
 • Categoria

  Música

 • On?

  Casal L'Aliança

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern