Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Blanc

Escoltar

Blanc

Inauguració de l'exposició col·lectiva de la Sala Perill a La Destil·leria

Inauguració de l'exposició Blanc, la primera proposta de tema conjunt que treballen els artistes de la plataforma Sala Perill. Es tracta d’un tema, que si bé s’ha suggerit i treballat en altres ocasions, no deixa de ser interessant, sobretot pels matisos i significats que cada artista hi troba i desenvolupa a cada nova oportunitat.

L’exposició és una acció comuna que vol contribuir a trencar l’espai aturat, a connectar i comunicar-nos amb el blanc com a nexe, i planteja un pretext per sortir del que és estàtic i aïllat.

En aquesta exposició trobarem el diàleg que han establert cadascuna de les artistes participants en la proposta, els camins que cadascuna ha triat d’entre les possibilitats a què ens evoca el tema: nebulosa, somnis, veritat, espera, essència, harmonia, puresa, immensitat...

Artistes de la Sala Perill:

Albert Anglès · Alicia Giráldez · Antonia Cortijo · Carme Roher · Carmen Amador · Enric Macià · Fátima Tocornal · Gemma Canal · Guigui Kohon · Judy McCaig · Lola Gratacós · Lourdes Carmelo · Mia Llauder · Nicole Deuster · Núria Anguren · Pablo L. Martínez · Ramon Puig · Sebastià Macia · Silvia Walz · Wilma Waw · Xus Anglès

Un dels plantejaments principals de l’activitat de Sala Perill ha estat sempre donar més visibilitat a la joieria contemporània com a llenguatge artístic, promovent trobades entre joiers i artistes d’altres disciplines. Ara, hem decidit fer un pas més i, el que era un espai d’exposicions situat al cor de Barcelona, evoluciona a una plataforma multidisciplinària d’art contemporani: Salaperill.online, una galeria virtual en línia i sobretot un espai de diàleg per facilitar activitats i projectes que millorin la visibilitat i el desenvolupament artístic dels membres de la plataforma, un espai més obert que esperem que connecti amb el món de l’art contemporani actual, tant nacional com internacional.

Fins al 8 de juny.

Info

 • Quan?
  08/05/2021 des de 18:00
 • Categoria

  Inauguració d'exposició

 • On?

  La Destil·leria

 • Organitzador

  La Destil·leria Espai Cultural

 • Afegiu l'esdeveniment al calendari
 • Lloc web extern